Tutustu SAP-järjestelmään

SAP on ohjelmistoyritys, joka tarjoaa ohjelmistoratkaisuja yrityksen resurssien suunnitteluun, valmistukseen ja palvelun laatuun. SAP tarjoaa myös pilvipohjaisia palveluita SAP Cloud Platform -alustaltaan.

SAP on saksalainen lyhenne, joka tarkoittaa System ARchitecture Process -prosessia. Se on maailman suurin yritysohjelmistoyritys, joka tarjoaa yli puolet kaikista ERP-järjestelmistä maailmanlaajuisesti.

SAP on yritysohjelmistojen valmistaja. Sen talous-, tuotanto- ja asiakassuhteiden hallintajärjestelmiä (CRM) käyttävät monet organisaatiot eri toimialoilla.

SAP on saksalainen lyhenne sanoista Systems, Applications ja Products. Hasso Plattner ja Dietmar Hopp perustivat sen vuonna 1972 konsulttiyritykseksi, joka auttaa yrityksiä niiden IT-tarpeissa.

Vuonna 1982 SAP päätti tehdä oman yritysohjelmistonsa, koska se katsoi, että näille järjestelmille oli kasvava markkina. Vuonna 2000 siitä tuli ensimmäinen ohjelmistoyritys, joka listattiin Frankfurtin pörssiin.

SAP on lyhenne sanoista System-Ansatz-Procedure, joka tarkoittaa “järjestelmän lähestymistapaa, mallia, menettelyä”. Sen perusti Hasso Plattner vuonna 1972, ja se on kasvanut monikansalliseksi yhtiöksi, jonka arvo on 63,1 miljardia euroa vuonna 2018.

SAP on yksi laajimmin käytetyistä toiminnanohjausohjelmistoista maailmassa, ja sen yritysohjelmistot kattavat yli 90 maata. SAP toimii yli miljoonalla palvelimella maailmanlaajuisesti, ja sillä on yli 300 paikallista toimistoa ympäri maailmaa.

SAP:lla on myös useita ohjelmistotuotteita, jotka on räätälöity eri toimialoille, mukaan lukien terveydenhuolto, vähittäiskauppa, valmistus, autopalvelut ja rahoituspalvelut. Sanotaan, että sen ohjelmistot ovat auttaneet yrityksiä säästämään arviolta 400 miljardia dollaria vuodessa vuodesta 1999 lähtien.

Koulutus henkilöstöjohtamisohjelmassa

Henkilöstöjohtamisohjelma on SAP-koulutusohjelman ydinmoduuli henkilökohtaisesti määrätyssä paikassa Saksassa.

Koulutus on jaettu neljään moduuliin – SAP:n johdatus, SAP toimintaprosessissa, Henkilöstön suunnittelu ja hallinto SAP:lla sekä Business Intelligence SAP:lla.

Koulutusohjelma antaa opiskelijoille valmiudet työskennellä henkilöstöpäällikkönä tai asiantuntijana muun muassa HR:n, henkilöstösuunnittelun ja -hallinnon, organisaatiosuunnittelun, viestinnän suunnittelun ja kehittämisen aloilla.

Sen lisäksi, että osallistujat kehittävät uusia taitoja nykyisiin tehtäviinsä, heillä on mahdollisuus oppia eri alojen, kuten business intelligence ja markkinoinnin, asiantuntijoilta.

SAP-koulutus tarjoaa kattavan SAP-tiedon ja yksityiskohtaiset ratkaisut eri toimialoille.

SAP-koulutusohjelmassa on oikea sekoitus käytännön oppimista ja todellisia skenaarioita, jotta osallistujat ymmärtävät SAP:n ohjelmistoja kokonaisvaltaisesti.

Tämän ohjelman merkittävin etu on, että se on omaa tahtia, mikä antaa yksilöille mahdollisuuden hyötyä aikatauluistaan ja käyttää niin paljon aikaa kuin tarvitsee.

SAP HCM tulee sanoista SAP Human Capital Management. Se on johtamisratkaisu, joka tarjoaa yrityskäyttäjälle tarvittavat tiedot ja työkalut inhimillisen pääoman hallintaan kestävällä ja skaalautuvalla tavalla. SAP HCM:ää käyttää yli 20 000 yritystä 100 maassa, ja se auttaa heitä olemaan tuottavampia.

SAP HCM on erittäin kattava ja tehokas ohjelmisto, joka voi auttaa yrityksiä menestymään automatisoimalla rutiinitehtävät, lisäämällä tehokkuutta ja alentamalla kustannuksia. Sen tarjoamien ominaisuuksien laajan valikoiman vuoksi voi olla vaikeaa valita niistä yhtä ratkaisua. Siksi päätimme kirjoittaa artikkelin erilaisista tavoista, joilla organisaatiot voivat hyötyä SAP HCM -ratkaisuista.

SAP HRM tarjoaa erittäin tehokkaita prosesseja uusien työntekijöiden rekrytointiin, tiimin jäsenten johtamiseen ja johtamiseen

Related Posts

Aloita harjoittelu SAP:llaAloita harjoittelu SAP:lla

SAP on johtava yrityskäyttöön tarkoitettu ohjelmistopaketti, joka on suunniteltu liiketoiminnan muuttamiseen. SAP-pilvi tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä digitaalisessa muuttumisessa. Tämä voidaan tehdä sovelluspalveluiden, datapalvelujen ja koneoppimisen kautta. SAP